Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sterven: opnieuw geboren worden en vreugdevol leven

2 oktober 2016 @ 08:00 - 9 oktober 2016 @ 17:00

Sterven: opnieuw geboren worden en vreugdevol leven

Heb jij angst voor de dood? En hoe is het met je vermogen om voluit te leven? Vaak gaan deze twee thema’s samen op. Gevoelens van depressiviteit, niet voluit kunnen of mogen genieten van het leven, sterk gevoel tot het willen hebben van controle over alles.

In deze cursus ga je je angst voor de dood laten oplossen zodat jij in het NU volledig vrij kunt leven én kunt genieten van het leven. Je gaat je weer herinneren dat je een oneindig veld van bewustzijn bent, dat nooit ophoudt te bestaan.
Als dan het moment gekomen is dat je de aardse werkelijkheid gaat verlaten, weet je dat sterven niets anders is dan opnieuw geboren worden. Geboren worden in het licht. Terug naar daar waar je vandaan komt.

Als je de angst voor de dood overwint kun je pas echt leven

Wat het je oplevert als je deze cursusweek gaat doen

  • We werken aan het helen van je eigen doods-ervaringen. De belemmeringen die jou door deze angst weerhielden van het volledig leven van je leven, vallen hierdoor weg.
  • Doordat jij je weer verbindt met dat oneindige veld van bewustzijn ga je je rouwproces op een andere manier beleven. Vanuit afgescheidenheid naar verbinding. Van angst naar vreugde.
  • Je leert hoe je contact kunt maken met overledenen. Je gaat ervaren hoe energieën nog verweven kunnen zijn. Hoe overledenen nog onafgemaakte zaken na hun overlijden willen en kunnen afmaken en dat zij ook tot steun van de achterblijvers kunnen zijn.
  • Je kun een steun gaan zijn voor mensen die stervende zijn. Jij weet dat sterven niet het einde is en dat reik je – zonder woorden – aan andere mensen aan
  • Je gaat ervaren dat je deel uitmaakt van het transformatieteam. Het team van lichtwezens dat overgegane zielen opvangt en begeleidt.
  • Je leert om door puur te zijn, door te luisteren, volledig aanwezig te zijn, hoe jouw resonantie bevrijdend en helend kan werken voor degene die de stap van sterven gaat maken.
  • Je leert in te tunen op de behoefte van de stervende, de subtiliteit ervan. De velden rondom de stervende te zuiveren.
  • Vanuit het veld van eenheidsbewustzijn ga je ervaren hoe je iemand met rouwgevoelens kunt bijstaan.
  • Een vreugdevol leven. De avondmeditaties zijn hierop gericht.

En dat allemaal in een ontspannen vakantiesfeer, in een omgeving die je terug naar je basis brengt.
Deze vakantieweek staat open voor ieder die zich tot deze cursus voelt aangetrokken en biedt de cursist de mogelijkheid een grote stap te zetten in het ontwikkelen van bewustzijn op het gebied van sterven én voluit leven. De energetische wijze van werken is zowel inspirerend en ondersteunend voor je eigen ontwikkeling als voor je praktijkervaring als therapeut of begeleider in bijvoorbeeld een Hospice, ziekenhuis of andere omgeving waar je met stervenden en rouwenden in aanraking komt.
De cursus is een energetische cursus. Dat wil zeggen dat er op energieniveau gewerkt wordt en dat oude pijnen, wonden en angsten die in je opgeslagen liggen op energetisch niveau worden aangeraakt en getransformeerd. Je maakt gebruik van je helderhorende, heldervoelende en helderwetende vermogens, die gedurende deze dagen extra geactiveerd worden.

Voor meer info: http://het-licht.net/energetischwerken/stervenalsovergang.php

 

Gegevens

Begin:
2 oktober 2016 @ 08:00
Einde:
9 oktober 2016 @ 17:00
Evenement Categorieën:
,

Volg onze evenementen direct vanuit uw mailbox