Troosthulp

Wij zijn Mees en Pleun Bouman, broer en zus. Uit eigen ervaring hebben wij ondervonden dat er veel op je afkomt bij ziekte of verlies van een dierbare. Wij hadden onze handen vol aan allerlei regelzaken rondom het overlijden. De huishoudelijke taken zoals koken en schoonmaken waren een extra last op onze schouders. Wij zagen ook erg op tegen bijvoorbeeld een bezoekje aan de supermarkt, want bekenden tegenkomen daar hadden we helemaal geen zin in. Al deze factoren bij elkaar zorgden ervoor dat wij geen tijd hadden om bezig te zijn met ons verdriet en rouwproces.

Foto krantTroosthulp zorgt ervoor dat in tijden van rouw de dagelijkse huishoudelijke taken uit uw handen worden genomen zodat u meer tijd heeft om u te richten op alle andere taken die in deze gevoelige periode om uw aandacht vragen.

Wanneer een dierbare langdurig ziek is of komt te overlijden, komen er naast alle emoties veel aangelegenheden op uw pad die geregeld moeten worden. Ondertussen gaat het dagelijks leven gewoon door. Een bijna onmogelijke combinatie.

Iedereen gaat anders om met veranderingen rondom verlies en ziekte, maar wat wij allemaal gemeenschappelijk hebben is dat er tijd nodig is om met deze veranderingen om te kunnen gaan. Om u deze tijd te geven, nemen wij graag de praktische zaken van u over.

Troosthulp is werkzaam in de regio Noord- en Midden-Kennemerland. Voor meer informatie neem een kijkje op de website www.troosthulp.nl

Troosthulp

 

Volg onze evenementen direct vanuit uw mailbox