Charon Uitvaart

Het liefst wil ik maanden bij mijn families blijven en hun bijstaan maar natuurlijk kan dat niet. Gelukkig zijn er ondertussen al veel mensen die willen en kunnen helpen. Ik droomde ervan om mensen rondom het afscheid bij elkaar te brengen om zo de families, die ik begeleidde nog beter te kunnen helpen.
December 2015 besloten Dorine Dokter, Wendy van der Meer, Eva Snieder, Marion Mol en Else Marianne Visser om samen te werken en de Troostcirkel was geboren. Samen zullen wij in de toekomst families begeleiden rondom het laatste afscheid.

Verder lezen

BuroTROOST

Dorine Dokter Als rouwbegeleider of verliesconsulent begeleid en ondersteun ik vooral kinderen, jongeren, mensen een (verstandelijke) beperking en hun ouders/verzorgers. Hoewel verlies bij het leven hoort, kan het moeilijk of verwarrend zijn om met de overweldigende gevoelens die hierbij horen om te gaan.

Verder lezen

Medium Else Marianne Visser

De Andere/Onzichtbare Wereld geeft mij via mijn Gids regelmatig inzichten door, waardoor velen anders naar hun problemen kunnen kijken. Dit geldt ook voor boodschappen van overleden dierbaren.
Hierdoor kan het leven zo veel lichter worden, wat men lange tijd niet voor
mogelijk heeft gehouden.

Verder lezen

Troosthulp

Wij zijn Mees en Pleun Bouman, broer en zus. Uit eigen ervaring hebben wij ondervonden dat er veel op je afkomt bij ziekte of verlies van een dierbare. Wij hadden onze handen vol aan allerlei regelzaken rondom het overlijden. De huishoudelijke taken zoals koken en schoonmaken waren een extra last op onze schouders.

Verder lezen

foto Sandra 2014

Register Executeur Sandra Dinkgreve

Sandra creëert rust in je leven door regelwerk uit handen te nemen. Meer info over Sandra vind je hier: http://www.dinkgreveadvies.nl

Renee klankschaaljpeg2

Klanktherapie en Vortexhealing – Renée Begeer

“De Stem een Magisch Instrument voor Heling en Bewustzijn.” Methode: Pansori Living Sound

Renée begeleidt mensen door het geven van helingen met Klank en Energie.
Klank heling geeft diepe ontspanning waardoor er ruimte komt voor het ervaren en verwerken van de pijn en het verlies.

Voor meer informatie:
Mob: 06 51600767
www.reneebegeer.nl
reneebegeer@quicknet.nl

foto Marja Ligterink

Zinne-beelden – Marja Ligterink

 

Marja wil mensen helpen om de verbinding in hun leven weer te herstellen. Dat doet ze vanuit de overtuiging dat in ieder mens een enorme kracht woont die bergen kan verzetten om die verbindingen weer te kunnen maken en weer een “heel” mens te worden. Meer info over Marja vind je op http://www.zinne-beelden.nl/

nieuwe foto eva

De Spiegelboog – Praktijk voor rouwbegeleiding – Eva Snieder-Nieuwhof

Ik begeleid volwassenen die een dierbare verloren hebben, met individuele gesprekken en lotgenotenworkshops, om een nieuw emotioneel evenwicht te vinden en nieuwe zingeving voor het eigen leven.

Verder lezen

Wil jij als professional bijdragen aan een klimaat waarin mensen zich meer op hun gemak voelen bij alles wat met sterven,
uitvaart en rouw te maken heeft?

Dan zijn we op zoek naar jou! 

Sluit je aan bij de Troostcirkel. We heten je van harte welkom! 

 Voor meer informatie en voorwaarden: info@troostcirkel.nl

Volg onze evenementen direct vanuit uw mailbox